Bekijk onze jubileum-acties
06-18693207
info@johnweeren.nl
Duurzaamheid

Groen doen

Dit bedrijf streeft naar duurzaam en milieu­vriendelijk ondernemen. We zetten ons voor een gezonde en sociale leefomgeving. We steunen duurzame organisaties bijvoorbeeld door vrij­willigers­werk, donaties of aangepaste tarieven.


Zo doen wij groen!
Bankieren
Voor onze geldzaken hebben we gekozen voor een bank die hoog scoort op duurzaamheid. Er worden criteria gehanteerd die leiden tot een betere, duurzame wereld.
Energieverbruik
We troffen allerlei maat­regelen om onze CO2-uitstoot te verlagen. Thuiswerkend gebruik­en we 100% nederlandse groene stroom, verlichten nagenoeg alleen met led-verlichting, hebben we zonnepanelen op ons dak en verwarmen met biogas.
Hosting
Onze website-provider doet aan "groene hosting". Dat begint bij groene stroom, maar Antagonist doet meer.
Montfoort
Vanuit ons streven naar duurzaamheid en leefbaar­heid zijn we mede-oprichter (vrijwilligerswerk als kwartier­maker) van hét lokale duurzaamheids­platform voor Montfoort en Linschoten, te weten: Duurzaam Montfoort. Ook het bekende groene logo is door ons ontworpen.
Papierloos
Onze werkplek is nagenoeg papierloos. We communi­ceren vooral digitaal. Zo ver­sturen we facturen en offertes via email, laten geen papieren adres­kaartjes achter en strooien niet met papieren flyers.
Reizen
We beperken reizen zoveel mogelijk door thuiswerken en we reizen bij voorkeur per trein, fiets of te voet.
Spullen
Bij het inrichten van onze werkplek kiezen we waar mogelijk voor spullen die lang meegaan, voor reparatie, hergebruik of tweede­hands spullen.
Woerden
We zijn actief bij burger­initiatief Duurzaam Woerden. Voor deze stichting doen we allerlei vrijwilligerswerk zoals ontwerpen van drukwerk, beheren van sociale media en het bemensen van de Duurzaam­heidswinkel aan de Voorstraat. Zo helpen we de energietransitie een handje.