Bekijk onze jubileum-acties
06-18693207
info@johnweeren.nl
Tevreden klanten

Duimpje omhoog

Sommige klanten hebben toe­stemming gegeven om als "Tevreden klant" op deze pagina vermeld te worden. Daar zijn we uiteraard blij mee. Hieronder vind je een lijstje klanten die de moeite van een bezoekje waard zijn.

Lees ook eens
de klantervaringen!

Hoograven Duurzaam

Hoograven Duurzaam is tevreden klant sinds 2021. Beginnend in hun buurt, zetten enkele bewoners zich in voor een duurzame wereld. Met steun van de gemeente maken zij Hoograven duurzaam in de breedste zin van het woord middels allerlei groene activiteiten rondom zonne­panelen, dier­vriendelijk tuinieren, afval verminderen en nog veel meer.

Thissen Onderhoud

Het schilders-, stuc- en onderhoudbedrijf Thissen Onderhoud is tevreden klant sinds 2021: "Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Uw opdracht wordt met de juiste zorg en aandacht uitgevoerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en gereed­schappen, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan en u kunt genieten van het afgesproken resultaat."

Imker Arianne

Deze imker in het Groene Hart is klant sinds 2020. Omdat ze een passie heeft voor bio­diversiteit en duur­zaamheid in het algemeen begon ze met imkeren. Vanuit deze leuke en veelzijdige hobby heeft ze meerdere bijen­kasten onder haar hoede. Imkeren blijkt onuitputtelijk en steeds verrassend.

Toon klantervaring
Verberg klantervaring

Imker Arianne (22 mei 2022):

"Johnweeren.nl heeft voor mij een mooie simpele website gemaakt, die weinig onderhoud nodig heeft. Dat is precies wat ik wilde."

Van den Haak Energieadvies

Van den Haak energieadvies is tevreden klant sinds 2019. Bij deze zelfstandig adviseur kun je terecht voor on­afhankelijk advies bij woning­verduurzaming of zelf energie opwekken, ook als particulier of Vereniging van Eigenaren. Klanten kunnen rekenen op hulp bij het hele traject van haal­baarheid tot uitvoering.

Buurtstroom

De Utrechtse energie­coöperatie Buurtstroom is tevreden klant sinds 2016, het jaar van haar oprichting. Buurtstroom heeft als doel: grote daken in Utrecht volleggen met zonne­panelen. Inmiddels wekken al vele zonnestroom­centrales duurzame stroom op. Meer daken zijn welkom!

Energie-U

De Utrechtse bewoners-coöperatie Energie-U is tevreden klant sinds 2016. Deze ener­gieke groep professionals en vrijwilligers vertegen­woordigt honderden Utrechtse bewoners die samen werken aan een duurzame wereld met schone en betaalbare energie voor iedereen.

Toon klantervaring
Verberg klantervaring

Sander Willemsen, directeur Energie-U (11 oktober 2021):

"John heeft een stevige ontwerpersblik die hij toepast op kleine en grote uitingen en ook op de maakprocessen daarachter. Hij brengt graag structuur aan in het mooi maken van websites, flyers, logo’s, banners, nieuws­brieven, teksten en dergelijke uitingen. Ook ontwerpt hij marketing/communicatie-concepten zoals voor EDWIN, Startpunt Duurzaam Verbouwen en Zonnig030. Bovendien wijst hij ook op achterliggende structuren in de organisatie.

Voor Energie-U heeft John eerst ontwerpwerk gedaan voor uitingen op de oude website en enkele jaren later de hele website nieuw ontworpen, inclusief begeleiding van de bouwer en opleiding van ons team. En John verzorgt voor ons de communicatie voor vele projecten zoals de campagne voor zonnepark Meijewetering, het eerste zonneveld in Utrecht, waarvoor we weinig ad-hoc werving hoeven doen omdat we vroeg zijn begonnen met het stapsgewijs opbouwen van naam, faam en netwerk."